Gebruikers uitschakelen

1. Klik op instellingen
2. Klik op ‘Gebruikers’.
3. Zoek de gebruiker die je wilt aanpassen en klik op
4. Klik op ‘Gebruiker uitschakelen’.
5. Klik op ‘Opslaan’.

Hebt u meer vragen? Een aanvraag indienen

0 Opmerkingen

U moet u aanmelden om een opmerking te plaatsen.