Producten importeren

Om producten te importeren ga je als volgt te werk:

1. klik boven in op je eigen naam;
  2. klik op het icoon met de tandwielen om naar de instellingen te gaan;
  3. klik rechts op het menu-item 'Producten';
  4. klik op de categorie waar je de producten wilt importeren;
  5. klik op de button "Producten importeren";
  6. selecteer je CSV-bestand, selecteer het scheidingsteken (hij staat standaard op ‘;’) en klik op importeren;
  7. selecteer per categorie een kolom waar James PRO mee mag corresponderen;
  8. klik op 'Producten importeren'.

Zie de bijlage van dit document om een voorbeeld CSV-document te downloaden.