Gebruikers weergeven/ verbergen binnen je planning

  1. Ga naar ‘Planning’.
  2. Klik rechts op ‘Weergave aanpassen’.
  3. Selecteer de gebruikers die je wilt weergeven. De eerste gebruiker die je aan klikt, komt bovenin in het overzicht te staan.
Hebt u meer vragen? Een aanvraag indienen

0 Opmerkingen

U moet u aanmelden om een opmerking te plaatsen.