Veilige verbinding met James PRO

Checklist beveiligde verbinding

U wilt gebruik maken van James PRO. De meest veilige manier is door zelf https://start.jamespro.nl/ in te toetsen. Vervolgens logt u in. U controleert altijd of de verbinding beveiligd is. Hoe weet u dat u op onze website zit en niet op een nepsite? Door te letten op:

1. Webadres

2. Slotje in uw browser

1. Webadres

U controleert eerst of het webadres begint met ‘https’. De ‘s’ staat voor ‘secure’ (veilig). De juiste internetadressen zijn:

Bij een beveiligde verbinding kleurt de adresbalk in sommige browsers (deels) groen of blauw.

2. Slotje in uw browser

U zoekt vervolgens het slotje in uw browser. Als u hier op klikt, vindt u de certificaatinformatie. U controleert of het certificaat is verleend aan James PRO. Dit doet u eenvoudig door op ‘Certificaten weergeven’ te klikken.

Gebruikt u Firefox of Safari als browser? Dan ziet u geen slotje, maar het logo van James PRO in de adresregel. Als u op dat logo klikt, krijgt u de beveiligingsinformatie.

Geen beveiligde verbinding

Twijfelt u aan de beveiliging van uw verbinding? Log dan niet in.

0 Opmerkingen

U moet u aanmelden om een opmerking te plaatsen.