Google Calendar/Agenda

Koppel James PRO aan je Google Calendar/Agenda

1. Login in James PRO
  2. Klik rechtsboven op je eigen naam
  3. Selecteer de optie Instellingen (https://start.jamespro.nl/v4/settings/)
  4. Klik links in het menu op Gebruikers (https://start.jamespro.nl/v4/settings/users/)
  5. Zoek de betreffende gebruiker en klik op zijn/haar naam
  6. Scroll naar beneden tot je bij het kopje Ical feed bent
  7. Hier vindt je een tweetal URL's, voor Google heb je de tweede URL nodig
  8. Kopieer de bovengenoemde URL
  9. Ga naar je Google Calendar/Agenda
  10. Links in het menu heb je hier de optie om een Agenda toe te voegen (+ icoon)
  11. Selecteer hier de optie Via URL
  12. Plak de in stap 8 gekopieerde URL in het veld
  13. Klik op Agenda toevoegen

De agenda wordt nu gesynchroniseerd met Google Calendar/Agenda.

Dit proces kan voor meerdere gebruikers worden herhaald.