Factuur verplaatsen (relatie)

Het verplaatsen van een factuur op relatieniveau gaat als volgt.

Let op!
Een factuur kan alleen verplaatst worden zolang deze nog niet is verwerkt.

1. Ga naar de betreffende factuur in James PRO
  2. Klik in de rechter kolom naast de naam van de relatie op het icoon met het potloodje
  3. Zoek in het zoekveld de relatie waaronder je de factuur wilt plaatsen
  4. Klik op "Opslaan"

De factuur is nu verplaatst naar de nieuwe relatie, eventuele koppelingen naar projecten blijven netjes intact ongeacht de nieuwe bovenliggende relatie.