Betekenis iconen binnen ‘Relaties’

1. Het informatie icoon:
Wanneer je vanuit de relatie dashboard de informatie wilt zien van jouw relatie, dan klik je op . Je komt dan direct in het overzicht met informatie van de desbetreffende relatie terecht.

2. Exporteren icoon:
Wanneer je een relatie met alle informatie wilt uitprinten, dan is dit ook direct mogelijk vanuit het de relatie dashboard door middel van dit icoon . Wanneer je hier op klikt, dan zijn alle gegevens die zijn aangemaakt voor de desbetreffende relatie te zien in een PDF bestand.

0 Opmerkingen

U moet u aanmelden om een opmerking te plaatsen.