Betekenis iconen in het projecten overzicht

Het aantal taken icoon; 
Wanneer je een taak in je project hebt aangemaakt is het aantal taken die gemaakt zijn ook terug te zien in het ‘projecten’ overzicht . Wanneer je een taak hebt aangemaakt, maar deze is nog niet afgerond dan is het volgende te zien in het projecten overzicht. Voorbeeld 
De cijfer achter de schuine streep is het aantal taken wat voor een project is aangemaakt en het cijfer voor de schuine streep, geeft het aantal taken aan welke afgerond zijn. Het voorbeeld geeft aan dat er 1 van de 2 taken zijn afgerond.

Het status icoon:
Nadat je een project hebt aangemaakt, is er ook een status van een project aangegeven (open, intern etc.). dit icoontje laat nogmaals zien vanuit het projecten overzicht wat de status is. De status kan namelijk ondertussen gewijzigd. Door middel van het icoontje kun je dat in de gaten houden.

Het informatie icoon: 
Wanneer je vanuit het projectenoverzicht de briefing wilt inlezen van een bepaald project, dan klik je op . Je komt dan direct in het overzicht met informatie van het desbetreffende project terecht.

Exporteren icoon:   
Wanneer je een project met alle informatie wilt uitprinten, dan ook direct mogelijk vanuit het projecten overzicht dmv dit icoon . Wanneer je hier op klikt, dan is alle informatie + taken die zijn aangemaakt voor het desbetreffende project te zien in een PDF bestand. 

Hebt u meer vragen? Een aanvraag indienen

0 Opmerkingen

U moet u aanmelden om een opmerking te plaatsen.