Wachtwoord wijzigen

Het wijzigen van je wachtwoord kan op de volgende twee manieren:

Optie 1

1. Login in James PRO
  2. Klik rechtsboven op je eigen naam
  3. Selecteer de optie Mijn account (https://start.jamespro.nl/v4/profile/)
  4. Klik op het potloodje rechts van je eigen naam
  5. Selecteer de optie Verander wachtwoord (https://start.jamespro.nl/v4/profile/edit/password/)
  6. Vul het formulier in en klik op Opslaan

Optie 2

1. Ga naar de inlog-pagina van James PRO (https://start.jamespro.nl/v4/login/)
  2. Klik hier op de optie Wachtwoord vergeten? (https://start.jamespro.nl/v4/password/)
  3. Vul het formulier in en klik op Vraag wachtwoord aan
  4. Je ontvangt nu een e-mail met hierin instructies om je wachtwoord aan te passen