Offerte opbouwen

Offertes in James PRO worden opgebouwd uit één of meerdere offerte regels. Ga als volgt te werk om regels toe te voegen aan een offerte.

1. Voeg een omschrijving toe. Hierbij kun je denken aan bijvoorbeeld: ‘Omschrijving project’, ‘Materiaal’, ‘Aantal exemplaren’, ‘Kleurstelling’ en ‘Formaat’.
  2. Voeg bij de ‘Omschrijving’ een ‘Waarde’ toe. Hierbij kun je denken aan bijvoorbeeld: ‘Autobelettering VW Transporter T6’, ‘Avery 900’ en ‘Full colour’
  3. Voeg een prijs toe aan de offerte.
    1. Voeg bij ‘Omschrijving’ bijv.: ‘Totaalprijs incl. Montage’ toe.
    2. Voeg bij ‘Waarde’ de prijs toe die gehanteerd wordt.
    3. Klik op de ‘Tekst’ en selecteer hier ‘Prijs’.
    4. Voeg toe door middel van de
    5. Klik rechts onder het kopje ‘Calculaties’ op ‘Regel toevoegen’.
    6. Voeg de omschrijving toe. Bijv. ‘Totaalprijs incl. Montage’.
    7. Geef het aantal exemplaren op.

Typ in het veld onder ‘Product’ de eerste tekens van het product in dat u wilt toevoegen.

Selecteer het product dat u wilt gebruiken.

Geef het aantal in.

Klik op het  om meerdere producten toe te voegen.

Klik op opslaan.